Känn in, Känn allt

Varmt välkommen till en dag för att ta hand om din högkänsliga kropp och själ! Genom yoga, meditation, intuitiv dans och samtal i grupp tillåter vi oss att vara och känna allt vi är. Du får i ett tryggt rum utforska hur du kan tillåta dig att känna allt, ta emot allt och släppa taget om allt så att det blir fritt flöde i ditt högkänsliga system. Karin och Amanda leder dagen med ett mjukt perspektiv på känslor, tankar och kroppen, för tänk om DU kan leva som högkänslig på ett sätt som känns lätt och fritt!

Karin Sjönnemo är högkänslig yogalärare, HSP-terapeut och ger kurser och retreat. Hon driver podden Meditera med Karin och älskar att ge guidad meditation och helande mantrasång. https://www.kansligtliv.se

Amanda Svensson är högkänslig samtalsterapeut som älskar att dansa, inspirera till att leva lättare och berättar sagor i podden Sagor med Amanda.

Praktiskt
– 21 april, kl 9.00- 14.00
– Vi kommer vara på de mysiga yogastudios Yogasoul i Karlstad och Lyckoreceptet i Göteborg.
– 9.00 startar vi, 11.30 tar vi en längre paus där vi bjuder på te, frukt och choklad, dagen avslutas 14.00.
– Ha mjuka sköna kläder som du kan röra dig i och ta gärna med en vattenflaska. Vi kommer spendera dagen på mjuka yogamattor i en lugn miljö.
– Pris 1600 kr. 20% rabatt för studerande och sjukskrivna.

Känn in, Känn allt skapades utifrån en längtan att ge. Att få sätta stämningen i ett rum som låter nervsystemet få vila tryggt i ett sammanhang med andra människor. Du kommer få ta emot vilsam meditation, magiska sagor och rörelse som tar dig ner i kroppen och känslorna. Karin och Amanda undervisar med ett mjukt perspektiv på känslor, tankar och kroppen, för tänk om DU kan leva som högkänslig på ett sätt som känns lätt och fritt!


Hej Karin och Amanda, 

Ett varmt tack ska ni båda ha för den trygga oas ni skapar för oss människor som känner allting på en bombastisk och djup nivå. Det behövs verkligen i denna ruffa och tuffa omvärld vi befinner oss i, där våra ömtåliga känslospröt så ofta blir söndermanglade. Det var sån fantastisk tajming att hitta er precis i samband med min tredje sjukskrivning. Karin med din vackra sångröst och kloka insikter, Amanda med din befriande lekfullhet och magiska omhändertagande av mitt inre barn. Ni ger mig hopp om att jag en dag också kan ta för mig av det här livet på egna premisser och kanske till och med njuta av denna existens. 

Jag ser fram emot att delta i Karins Singing Circle de kommande fyra veckorna och Amandas samtalsterapi som jag kommer att boka in inom snar framtid.

—Aura, deltagare

Succé retreatet hålls i Göteborg och Karlstad i mysiga yoga studios. Och kan även bjudas in till andra orter om du vill att vi ska komma till dig!

Yoga för högkänsliga i Karlstad

I Karlstad erbjuder vi även ett två timmars yogapass vid enstaka tillfällen, se till att boka din plats! Nästa tillfälle är 2 juni 10-12 på Yogasoul, Herrhagen.

Det var så fint och så skön stund. Det kändes så tryggt och jag kände till 100% att jag var hållen. Ni hade så fint samspel mellan varandra och när Karin sjöng och spelade och Amanda berörde så kom det allt några tårar. Tårar för att det var så vackert och jag kände mig så lycksalig att få delta i det vackra. Om jag har möjlighet så deltar jag fler gånger ❤️

—Lotta, deltagare