Inspirationsföreläsning

  • Föreläsningar för dig som tror på att arbetsmiljö inkluderar känslor.
  • För dig som längtar efter perspektivet att den inkännande förmågan är en enorm möjlighet och inte svaghet.
  • För dig på en arbetsplats, i ett nätverk eller sammanhang som behöver ha det roligare, lättare och att fler personer ska må bra.

Min drömföreläsning är för en grupp människor som är sugna på förändring. Som är klara med att vara något dem inte är. Kanske har några redan varit sjukskrivna, andra kanske är på väg och alla känner någon som är i det. Där vill jag bidra med perspektiv, kunskap och konkreta verktyg till att leva som högkänslig med lätthet.

Har du möjlighet att förverkliga min dröm? Kontakta mig på kontakt@amandasvensson.se för att prata vidare om upplägg.

Smakprov på föreläsningar

Lyssna till hur jag ser på högkänslighet, mina erfarenheter på hur det är att vara högkänslig som barn och hur vi vuxna kan möta barn som känner in mycket.

En podd som drivs av Veronica Nytomt!
”Jag har bjudit in Amanda Svensson och ämnet vi pratar om är högkänslighet. Amanda delar med sig av egna erfarenheter och upplevelser. Hon bidrar även med viktiga perspektiv som vi vuxna kan ta med oss i mötet med barnen.”

Hur du inte blir dränerad på jobbet

Överlevnadskurs för högkänsliga på arbetsplatsen. Hur du hanterar allt från kollegors humör till tråkiga möten.

Frågan är svaret

Har du mött dead end, igen? Hur du kan använda frågan för att gå från att sitta fast till flow. I jobb, projekt eller livet.

Sjukskrivning eller friskrivning?

En ”frisk” högkänsligs perspektiv på vad som kan göra oss utmattade och verktyg för att hantera det.

Är det ditt?

Vissa säger att 99% av det vi känner av inte är vårt. Hur lätt skulle du bli om du släppte taget om 99% istället för att försöka lösa det? Här testar vi.